0
Posted in Okategoriserade
11 april, 2019

Årsmöte Härnösand

Den 30/3 hade vi årsmöte i Härnösand med middag och mingel. Årsmötet löpte bra och vi for sedan på en tur till vår senaste medlem, Karin Jacobsson och kollade in hennes snickeri. Fantastiskt att se, ordning och reda, vackra saker och snickerier!

Mikael Küne, Teknisk chef på Västernorrlands Museum gav oss en inblick i vad som sker med framför allt de kulturhistoriska byggnaderna och friluftsmuseet. Ett väldigt aktuellt objekt är en trampmangel som står på väldigt dålig mark, som gör att huset kantrar och uidag utgör en fara-därav avspärrningar!

Trampmangel på Murberget


På kvällen hade vi middag på Wulkanska huset på Västernorrlands museum,

Wulkanska huset

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.