Posted in Okategoriserade
24 september, 2018

Nya medlemmar!

Hösten är definitivt här efter en fantastisk sommar. Dessa perfekta förutsättningarna som sommaren givit ser vi resultat av på husen kring oss-det gläder oss som vurmar för hus, speciellt äldre byggnader!

Nätverket har fått tillökning med ett antal nya medlemsföretag och vi känner oss stolta att presentera dem här. Först ut är de nyaste medlemmarna; Mittkonservator!

Eva Körberg, Sandra Gybo och Lotta Näckter

Vi heter Eva Körberg, Lotta Näckter och Sandra Gybo och är tre tidigare kollegor från Murberget, länsmuseet Västernorrland. Numera driver vi oss själva under namnen Mittkonservator och Textilkonservering Mittsverige. Vi har ett tätt samarbete och tillsammans har vi ett stort kontaktnät inom konservering.

Vi är utbildade inom måleri-, textil- och kulturhistorisk konservering på Göteborgs universitet och har mångårig erfarenhet från museer och andra konserveringföretag. Vi arbetar efter de yrkesetiska riktlinjer som finns utarbetade för konservatorsyrket. Åtgärder sker med respekt för konstverkens autencitet och vi använder väl beprövade konserveringsmaterial och metoder. Medlemmar i NKF-s, Svenska textilkonservatorers förening, Byggnadsvårdsföreningen och ICOM.

Varmt välkomna i nätverket!

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.