0
22 januari, 2018

Vi har en styrelse!

Måndagens årsstämma beslöt att välja den första, riktiga styrelsen i nätverket och äntligen känns det som om vi är igång på riktigt! Vi träffades redan på söndag eftermiddag och lärde känna alla medlemmar och lyssna in vad alla förväntar sig av nätverket. Det är ett härligt gäng som brinner för hantverk, inte bara sitt eget utan nyfikenheten genomsyrar hela gruppen! Och det är underbart att lyssna på en hantverkare som kan och brinner för sitt skrå.

Sanny Holm, fjärde generationens pappersmakare, ålderman vid 30 års ålder! berättar för undertecknad och Kai Johansen-hantverkare från Stiklestad samt Einar Strand-byggnadsantikvarie från Rörvik, om papper med en otrolig inlevelse och enormt kunnande! Nu vill vi alla åka och besöka hans verkstad!

Vi återkommer snart med mera nyheter så, välkommen tillbaka!

 

Nyvald ordförande Mats Almlöf, 070-665 17 32

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.