0
Posted in Okategoriserade
23 maj, 2021

Fönsterbyte?

Det går inte en dag utan att man läser eller ser obefogade fönsterbyten här o där. Det är hus med höga kulturvärden och fantastiska kvalitetfönster släng på soptippen och in kommer aluminium och PVC. Mycket handlar om aggressiva försäljare som inte skyr några medel för att sälja. Här finns en länk till en bra artikel från Sv. Byggnadsvårdsföreningen om just fönster! Läs och begrunda:https://byggnadsvard.se/fonsterbyte-nagon/

Detta är färska bilder från en fastighet i Östersund och maken fulhet har jag sällan skådat! Inte nog med att det ful som stryk, det är slarvigt gjort, tokiga materialval.

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.