Välkommen som stödmedlem!

Vi har nu öppnat för stödmedlemskap. Du som privatperson blir medlem för 200:-/år och får inbjudan till seminarier, kurser och andra event där fokus ligger på er och era fastigheter. Möten med hantverkare i samband med något event tror vi är en bra väg för dig att hitta rätt kompetens för just ditt projekt. Just nu jobbar vi på med ett webbinar om byggmögel som går av stapeln nu i maj. Vi planerar kurs i slipning av verktyg, hyveltillverkning, fönsterrenovering mm. Skicka ditt anmälan om medlemskap till medlem@byggnadsvardmitt.se. Vi behöver namn, adress, epostadress och personnummer. Faktura kommer med mailen.

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.