0
Posted in Okategoriserade
2 april, 2020

Vi har genomfört årsmöte!

Årsmötet genomfördes på Jamtli med alla skyddsåtgärder. 11 deltagare började med ett besök på Jamtli´s föremålsmagasin Havre, där Bengt Nordquist berättade spännande historier om snickare och målare. Bengt berättade också hur Jamtli med dess samlingar och arkiv kan vara behjälpliga medlemmar som önskar hjälp med research osv. Lunch och årsmöte där vi fick en ny styrelse som 2020 består av:

Ordförande. Mats Almlöf

Sekreterare: Carolina Åman

Kassör: Mats Johansson

Ledamöter: Paul Zsaludek, Victoria Bly (NY), William Ryr (NY)

Bilder och presentationer kommer snart!

Medlemsskap

Vi har nu öppnat för stödmedlemmar på allvar och ni som vill vara med som stödmedlem hör av sig till (info at byggnadsvardmitt.se). Medlemskapet kostar 200:-/år. Vi jobbar på vilka medlemsförmåner som skall ingå. Vi kommer att skicka ut förfrågan till er som vi har sparat i registret och ni som inte får något email-hör av er igen så ordnar vi det!

Vi har enats om att vi i Östersund kommer att träffas på afterwork den sista torsdagen i varje månad, där alla som är intresserade av byggnadsvård och kulturarv o hantverk är välkomna. Plats meddelas snart. Du behöver alltså inte vara medlem men det är bra om du blir det!!

Om du har förslag på någon aktivitet ni vill se så mailar ni samma adress som ovan. Det kan vara t ex en föreläsning ni önskar. Planen var att hålla ett seminarium om mögel och svamp på hus, öppet för alla men vi får skjuta på det. Mera information kommer när läget är mera stabilt.

Instagram

Som ni ser intill så har vi ett Instagramkonto och nu kan ni varje vecka följa någon medlem som delar bilder och text från olika arbeten som de utför. Spännande!!

Matsalen på Jamtli

Comments & Reviews

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.