Kategori: Okategoriserade

Vårmarknaden på Jamtli blev en succé. Igen!

Så, nu är vårmarknaden till ända 2017 och det var en fantastisk helg med ca 5500 besökare! Vilket väder, strålande sol i dagarna tu! Här ser vi folklivsfanatikern Job Andersson som ställde oss hantverkare mot väggen med helt nya alternativa fakta om hur de verkligen gjorde förr. Smärtsamt! William Matthew från Träakademien i Kramfors Martin […]

Dags att nominera till Heimbygdas Byggnadsvårdspris 2017

Nu är det öppet för att nominera kandidater till Hemibygdas årliga Byggnadsvårdspris. Senast 1/5 vill Heimbygda har förslag. Anmälningsblankett-Byggnadsvardspriset-2014. Här kan ni läsa mera om priset! Vinnaren utses till hösten och erhåller en fin bronsplakett att anslå byggnaden! Byggnadsvårdspristagare 2017

Förslag till vår logotyp !

Vad tror ni om dessa förslag? 

Öppet för medlemsskap!

Äntligen! Nu finns det möjlighet att gå med i föreningen! Läs vidare på sidan ”Bli medlem”. I o m att vi inom byggnadsvård arbetar för ett hållbart samhälle har vi valt att samarbeta med JAK medlemsbank! Välkommen!

Nätverksträff i Mariestad!

Den 28-29/8 är det nätverksträff i Mariestad och den kommer vi att åka till. Det är alltid intressant att träffa andra byggnadsvårdare. Väl mött! Vi som åker är Bertil Andersson och Mats Almlöf.

Välkommen!

Nu är nätverket för byggnadsvård i Jämtland och Västernorrland bildat! Här kommer du hitta företag och personer som alla arbetar inom byggnadsvård. Det blir hantverkare, antikvarier mm och du kommer att finna nyttiga länkar till inspiration!